Könyvelés

Fő profilunk a kettős könyvvitel, vállaljuk mikro-, kis- és középvállalkozások könyvelését. Könyvelőirodánkban történő külső könyvelés azért járhat előnyökkel, mivel a sokféle tevékenységi körrel rendelkező Ügyfeleink cégeinek könyvelése során széles körű tapasztalatra teszünk szert.
Fő profilunk a kettős könyvvitel, vállaljuk mikro-, kis- és középvállalkozások könyvelését. Könyvelőirodánkban történő külső könyvelés azért járhat előnyökkel, mivel a sokféle tevékenységi körrel rendelkező Ügyfeleink cégeinek könyvelése során széles körű tapasztalatra teszünk szert. Az itt dolgozó kollégák folyamatosan képzik magukat, megosztják egymással a tudást, helyettesíteni is tudják egymást, és a felelősség is a könyvelőirodára hárul.
1

Teljeskörű, naprakész könyvelés

2

Áfa bevallás , EU közösségi nyilatkozat elkészítése

3

Főkönyvi kivonat elkészítése

4

Egyszerűsített és Éves beszámoló elkészítése

5

Társasági adóbevallás, helyi iparűzési adó bevallás elkészítése

6

Támogatjuk a könyvvizsgáló munkáját.

7

Vezetjük a tárgyi eszköz és egyéb analitikus nyilvántartást

8

Teljesítjük a bejelentési-, változásbejelentési kötelezettséget

9

Elkészítjük a KSH adatszolgáltatásokat

10

Ellátjuk az adóhatóság előtti képviseletet

11

Havi, negyedéves, éves riport készítünk

12

Tájékoztatást adunk évközi eredményről

Igény esetén vállaljuk a könyvviteli rendszer, számlatükör, számviteli rend kialakítását, valamint a Számviteli Politika és a Számviteli Szabályzatok elkészítésében is segítséget tudunk nyújtani.
Könyvelő váltás esetén külön megállapodás keretében vállaljuk a javítások elvégzését vagy a bizonylatok újra könyvelését.