„A titok, hogyan leljünk örömet munkánkban, egyetlen szóban rejlik: kiválóság. Ha az ember tudja, hogyan csináljon valamit igazán jól, máris örömét leli benne.”
- Pearl Sydenstricker Buck

Rólunk

Könyvelőirodánk 2001 óta működik, első sorban könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatást nyújtunk Ügyfeleink részére.
Célunk, hogy a több, mint 15 év alatt megszerzett könyvelési és bérszámfejtési szakmai gyakorlatunkkal magas színvonalon végezzük munkánkat.
Igyekszünk megkönnyíteni és segíteni Ügyfeleink gazdasági döntéseit, ezzel biztosítva hosszú távú és eredményes működésüket. Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy kiemelt figyelmet fordítunk minden Ügyfelünkre.
Munkatársaink regisztrált mérlegképes könyvelők, Bér és TB ügyintézői végzettséggel rendelkeznek. Nagy figyelmet fordítunk a szakmai fejlődésre, rendszeresen részt veszünk szakmai továbbképzéseken, így biztosítva azt, hogy naprakészen és proaktívan tudjuk tájékoztatni Ügyfeleinket a jogszabályi változásokról. Külföldi tulajdonú, magyar székhellyel rendelkező cégek könyvelését is vállaljuk angol nyelvtudással.
Ami előnyt jelenthet leendő Ügyfeleink számára, hogy a könyvelési anyagot átvesszük Könyvelőirodánk székhelyén, vagy akár Ügyfelünk székhelyén is. Valamint kihelyezett könyvelési szolgáltatást is nyújtunk Ügyfelünk székhelyén vagy telephelyén, amely abban az esetben célszerű megoldás, ha szeretné, hogy bizonylatai mindig elérhetőek legyenek.
Új cég alapításánál segítséget tudunk nyújtani a tervezéstől a kezdő lépésekig. Amennyiben könyvelőt szeretne váltani, ezt év közben is megteheti, nem érdemes megvárni az év végét, ha ez további kockázatokkal járhat. Személyes konzultáció keretében megbeszéljük a váltással kapcsolatos tennivalókat.
Könyvelőirodánk rendelkezik teljes körű szakmai felelősségbiztosítással.

Cégünk szerepel a köztartozásmentes adatbázisban.
Üzleti etika irányelveink meghatározását azért tarjuk fontosnak, mert megalapozzák Könyvelőirodánk belső és külső működési rendszerét, útmutatást nyújtanak a mindennapjainkban a könyvelési feladataink elvégzése során, valamint a gazdasági életben, Ügyfeleinkkel való kapcsolattartásban.
Alapvető értékeink:
- Felelősség: munkánkat a legnagyobb körültekintéssel, a törvényi szabályok betartásával, teljes felelősségvállalás mellett végezzük.
- Minőség: állandó szakmai továbbképzéseken való részvétellel biztosítjuk felkészültségünket, amellyel munkánk minőségét szavatoljuk.
- Tisztesség: amelyre feltétlenül törekszünk a munkánk végzése során, őszinték, lojálisak vagyunk egymással és Ügyfeleinkkel szemben.
- Becsületesség: lelkiismereten látjuk el feladatinak, ragaszkodunk a törvények betartásához, és ezt Ügyfeleinktől is elvárjuk.
- Hosszútávú kapcsolatra való törekvés: munkánk eredményességének fontos eleme, amely a stabilitáson és a bizalmon alapul.
Amennyiben Könyvelőirodánk felkeltette érdeklődését, várjuk jelentkezését.